Indholdsfortegnelse

Tilskud og rabatter

Vi har stor forståelse for de økonomiske aspekter ved en fobibehandling, derfor arbejde vi løbende på at indgå samarbejder, så vi kan tilbyde for tilskud og rabatter til behandling af fobi.

At finde ud af, hvorvidt man kan få tilskud til en fobibehandling, hvordan og hvor meget, er ikke sådan lige til, det kan virker som en uoverskuelig jungle. Vi for ofte spørgsmål og henvendelser om hvorvidt de kan få tilskud eller få deres behandling betalt. Derfor har vi lavet denne oversigt der forhåbenligt kan kaste lys over mulighederne og hjælpe dig på vej.

Sygesikring Danmark

Sygesikring Danmark yder på nuværende tidspunkt IKKE tilskud til fobi behandlinger.

Se mere på www.sygeforsikring.dk.

Private sundhedsforsikringer

Der er nogle privattegnede sundhedsforsikringer der delvist dækker et behandlingsforløb mod fobi. Undersøg, om du og/eller din familie er omfattet af en sundhedsforsikring, der enten er tegnet af dig selv eller din arbejdsplads – der dækker fobibehandlinger. Ønsker du at gøre brug af din sundhedsforsikring til din behandling hos os, bedes du venligst oplyse os om dette ved din henvendelse.

Pensionskasser og Forsikringsselskaber

Flere pensionskasser og forsikringsselskaber dækker helt eller delvist beløbene for fobi behandlinger. Vi fakturerer gerne pensionskassen eller forsikringsselskabet efter aftale.

Den offentlige sygesikring

Da vi ikke har noget ydernummer er vi ikke omfattet af det offentlige tilskud.

Kommunalt tilskud

Din hjemkommune/bopælskommune kan i visse tilfælde yde hel eller delvis dækning for udgifter til psykolog- og psykoterapeutiske behandlinger. Du bedes rette henvendelse til din kommune og høre nærmere om reglerne for netop din problematik.

Fagforeninger

Nogle fagforeninger dækker udgifter til psykologsamtaler og psykoterapeutiske behandlinger – typisk ved arbejdsbetingede problematikker. Kontakt din fagforening for at undersøge dine muligheder.

Rabataftaler til behandling hos fobibehandling.dk

Vi arbejder løbende på at udvikle rabataftale med relevante og seriøse samarbejdspartnere

Afregning

Bemærk, at du/bestiller selv er ansvarlig for betaling af bestilte ydelser. Hvis der ønskes afregning med forsikringsselskaber, kommuner eller andre debitorer, er du ansvarlig for, at den nødvendige dækning eller bevilling foreligger. Hvis angivne debitor, uanset årsag, ikke betaler, vil udestående indkræves direkte fra dig/bestiller.

Bliv behandlet nu men betal senere

Vi arbejder løbende med indgåelse aftaler med seriøse banker og kreditinstitutter , der kan hjælpe fobikere dele deres betaling op i flere rater.

Hvis du har spørgsmål ang vores rabatter og tilskud til behandling af fobi, eller generelle spørgsmål om vores ydelser. Så er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Scroll to Top