Hvad er en specifik dyrefobi?

Selvom der i dag er over 400 anerkendte fobier, så er det kun en mindre del, der kan kategoriseres som en specifik fobi, og specifikke dyrefobier er selvfølgelig en undergruppe heraf. En specifik dyrefobi er en fobi for en enkelt dyreart eller dyregruppe. Der findes en lang række specifikke dyrefobier, men herunder er en liste med de mest almindelige. En kognitiv fobibehandling virker også på dyrefobier, der ikke er nævnt på listen.

Specifik dyrefobi

Her er nogle af de mest almindelige specifikke dyrefobier i Danmark

Der findes også grupperinger af specifikke dyrefobier. Den største er zoofobi, som er frygten for alle dyr, eller argizoofobi som er frygten for vilde dyr. Da fobier enten er kulturelt tillært eller skyldes en uheldig oplevelse eller en fysisk skade, så dukker der hele tiden nye op.

Heldigvis kan de alle de nævnte fobier behandles, og vi har god erfaring med behandling af en lang række forskellige dyrefobier.

Læs mere om hvordan fobibehandlinger hos os er

Vi har hjulpet mange af med deres fobi for hunde

Hos fobibehandling.dk har vi i årevis hjulpet, vejledt og rådgivet fobikere. Desuden er vi blevet brugt som fobibehandlingseksperter i en lang række medier. Gennem vores virke er vi stødt på stort set alle former for irrationel frygt for dyr, du kan forestille dig. Vi ved kort sagt, hvordan vi skal hjælpe dig. Men det kræver, at du tager skridtet og kontakter os. Tænk på alt det, du går glip af lige nu.

Tænk på, hvor meget mere afslappet det bliver at gå en tur, når du ikke skal bekymre sig om at støde på en hund, der ikke går i snor! Du kan ikke gøre noget ved, at hundene er derude, men du kan bekæmpe din frygt, og du kan gøre det relativt hurtigt, og uden at du bliver ruineret.
Her kan du læse om hvordan det er gået andre der var i samme situation som dig.
Tilfredsheds garanti for din fobibehandling

Vi ved at vores behandling kan hjælpe dig, derfor tilbyder vi som de eneste i Danmark en tilfredsheds garanti. Så har du gennemført et forløb hos os og ikke følger at det har hjulpet dig så giver dig alle dine penge tilbage

Scroll to Top