Det siger kunderne om
Fobibehandling.dk

Læs her om tidligere fobikeres oplevelser og succeser.

JEG KUNNE IKKE SIGE EDDERKOP UDEN AT FÅ DET DÅRLIGT – NU KAN JEG FJERNE EN HUSEDDERKOP SELV

”Jeg har, indtil jeg var i behandling hos MG, lidt af araknofobi i en sådan grad, at jeg ikke har kunne hverken sige ordet ‘edderkop’ højt eller læse det på skrift uden at få ubehag i kroppen. Varvder billeder af en edderkop i en bog, kunne det trigge et angstanfald og så jeg en edderkop i fjernsybet fik jeg med garanti et.

Forholdsvis kort tid efter forløbet hos MG, fjernede jeg en ‘husedderkop’ selv. Det var ikke nemt, men jeg fik overvundet frygten og gik ikke i panik. Siden da, har jeg fjernet en del uden problemer. Jeg har set både Ringenes Herre 3 og Harry Potter 2 med scenerne med edderkopperne uden at blive angst, begge hvilke jeg aldrig har kunne se før.  

Efter forløbet printede jeg billederne, hvor jeg holder fugleedderkoppen i hånden, ud og de har hængt rundt omkring i min lejlighed og ikke kun mindet mig om, at jeg overvandt min frygt, men også med formål, at jeg fil set på edderkopper dagligt og lige kunne ‘røre’ den. Nu, ca. halvandet år efter, har jeg kun et hængende på mit køleskab. Edderkopper er ikke mit yndlingsdyr, men jeg er ikke bange for dem mere, og oplever også i min vennekreds, at jeg faktisk ikke læmgere er den, der reagerer mest, hvis der er en edderkop i nærheden. Siden forløbet, har jeg ikke haft ét mareridt om edderkopper eller haft behov for at tænde lyset og dobbelttjekke, at der ikke kravlede en på min dyne.  

Det er en af de mest intense oplevelser, jeg har prøvet, jeg svedte mine jeans gennemblødte og har aldrig måtte sove så meget, som jeg gjorde i dagene efter. Jeg følte mig helt tryg med MG lige fra start, han pressede mig, men aldrig for meget, og jeg bestemte tempoet og havde kontrol. Han har, helt kliché-artigt (men klichéer bliver jo til af en grund), været en life-changer for mig.

‘Louise Hemmingsen, 30 år, cand.mag’ 

UNDER MIN SESSION GIK JEG FRA AT VÆRE BANGE FOR STANKELBEN – TIL AT HOLDE EN FUGLEEDDERKOP

Jeg kan stærkt anbefale Mikkel Georg’s fobibehandling, da han hjalp mig tage store skridt med min frygt for edderkopper. Mikkel er et sympatisk og roligt menneske, som man nemt bygger tillid med. Igennem vores session gik jeg fra at ikke turde røre stankelben, til at holde en fugleedderkop i hånden. Mikkel var meget opmærksom på, om det gik for hurtigt, og han havde 100% styr på at presse mig i det rigtige tempo. Jeg er inderligt glad for denne fobibehandling, hvis du har en frygt for edderkopper er det 110% pengene værd!!

David Lindahl, 18 år, bor i Solrød 

JEG GIK FRA AT VÆRE DAGLIGT BANGE FOR EDDERKOPPER – TIL IKKE AT VÆRE BANGE

Før jeg gik ind til behandlingen havde jeg en frygt for edderkopper, der var så voldsom, at det påvirkende mig hvert dag. Det var en frygt, der sad i mig ligemeget om der var en edderkop eller ej, og det resulterede i grædeanfald og en paranoid følelse i kroppen.

Nu efter behandlingen har jeg ikke en impulsiv skrækfornemmelse, når jeg støder på en edderkop, men jeg er dog ikke nået dertil, hvor jeg vil holde en eller opsøge dem. Behandlingen har virket tilstrækkeligt meget til, at det ikke påvirker mig hvert dag, og derfor vil jeg gerne anbefale behandlingen.

Nora 16 år Rosklide

JEG VAR KLAR TIL AT SÆLGE SOMMERHUSET PGA HUGORME – NU KAN JEG SE PÅ SLANGER MED NYSGERIGHED

Jeg har været meget angst for slanger i mange år. Et billede af en slange i et blad eller på TV kunne gøre mig helt ude af det. Og mødet med en lille hugorm i vores dejlige sommerhusområde gav mig et kæmpe  chok. Det var ikke holdbart i længden, og min kone forslog mig at tage fat i fobiekspert Mikkel Georg Schultz.

Jeg fik en aftale allerede ugen efter. Fobibehandlingen startede med en grundig snak om slanger. Derefter så vi film med slanger, og til sidst endte vi med, at jeg var i samme rum som slanger – først i bur, derefter på gulvet – tættere på etc. Da hele tempoet i sessionen var roligt og langsomt, slappede jeg mere og mere af.

Resultatet af denne ene fobisession er, at jeg siden vikke har haft angst for slanger. Jeg kan nu se billeder og møde hugorme i mit sommerhus og reagerer ligesom de fleste andre mennesker med nysgerrighed og almindelig forsigtighed.

Med den erfaring kan jeg selvfølgelig varmt anbefale at bruge Mikkel Georg til at få kontrol over sin angst for fx slanger.“

PETER 54 år DIREKTØR

Kontakt os

Det har gjort en kæmpe forskel for mig at jeg nu har handlemuligheder i forhold til min angst, hvor jeg før følte mig prisgivet.

Jeg anbefaler Mikkel fordi han har hjulpet mig med min fobi overfor edderkopper.

I hele mit voksne liv har det været en stor udfordring for mig at opholde mig i naturen, i kældre, i gamle huse og andre steder hvor man ofte møder edderkopper. Og hvis jeg har mødt en edderkop har det været svært for mig at komme videre og tanken om edderkoppen har fyldt hele min bevidsthed. Derudover har jeg altid haft kraftige kropslige reaktioner med hop, spjæt, høje lyde og gråd, hvilket har været problematisk for dem omkring mig og ubehageligt og pinligt for mig selv.
Efter at have gennemført fobibehandlingen med Mikkel oplever jeg at kunne være i nærheden af edderkopper med langt større grad af kontrol over mig selv og mine tanker. Jeg kan fortsat give et lille spjæt hvis jeg bliver overrasket af en edderkop, men jeg får hurtigt kontrol over mig selv og kan komme videre med det, jeg var i gang med. Det har gjort en kæmpe forskel for mig at jeg nu har handlemuligheder i forhold til min angst, hvor jeg før følte mig prisgivet.

Mikkel er en meget kompetent behandler, der med stor tålmodighed, målrettethed og respekt førte mig frem til langsomt at nærme mig edderkopper og i sidste ende røre ved edderkopper og være sammen med dem uden angst.

Line, 41 år, Psykolog

JEG ER SÅ GLAD FOR AT JEG NU IKKE GIVER MIN FOBI VIDRE TIL MIN DATTER

Kurset var virkelig alle pengene værd, og jeg er så glad for, at jeg fik det gjort, inden min lille datter bliver for stor, så jeg giver min fobi videre til hende. Jeg kunne godt lide blandingen af teori og praksis ved kurset, og at man helt tiden vidste, hvad der skulle ske og var i kontrol. Jeg er helt vildt overrasket over, hvor langt jeg kom på de 3 timer, hvor jeg mødte dyrene. Jeg havde aldrig drømt om, at jeg ville kunne holde en fugleedderkop. Selvom jeg stadig må arbejde med min frygt, er jeg kommet så langt og kan varmt anbefale kurset til andre!

Mette

Inden behandlingen var jeg helt ude af mig selv hvis jeg var tæt på en edderkop – I morges fik jeg næsten en i munden uden at det rørte mig

Da jeg i morges havde skyllet et par smertestillende piller ned med lidt af et glas saftevand, som jeg havde lavet i aftes, men ikke drukket, opdagede jeg, at der i den nu sidste rest saftevand lå en ret stor edderkop! Og jeg sagde grinende til min mand, mens jeg beundrede kræet i glasset: Hold da op, der var jeg vist lige ved at sluge en edderkop! I samme øjeblik rettede edderkoppen sine ben ud, så jeg var i tvivl, om den var levende, og gik derfor ud i haven og hældte den og den lille slat saft ud under en busk.

Ja, den VAR levende. Og ja, den var stor. Men jeg blev stående lidt og glædede mig over at have reddet den fra druknedøden i Ribena.

Var det her sket for et år siden, havde jeg sikkert både smadret glasset og råbt og skreget og faret hysterisk rundt, mens min mand fik at vide, at han skulle fange den edderkop og forvisse mig om, at den var død!

Indtil jeg for et år siden fyldte 63 år, havde jeg en megastor angst for edderkopper, store som små. Jeg kunne slet ikke klare at se dem, men råbte og skreg, når de MED ben var større end en Gajol. Utallige gange har jeg været til grin blandt venner, kolleger og familie, når jeg skabte mig, fordi der var en edderkop i nærheden. De forstod simpelthen ikke min angst. Det gjorde min mand heller ikke, men valgte, når han var i nærheden, at tage sig af de edderkopper, der skræmte mig. Han slog dem oftest ihjel og skyllede dem ud i toilettet. Store som små. Og med et stort hus omgivet af en stor have er der mange af slagsen! Men SÅ kom jeg i 2018 på fobi-kursus hos Mikkel Georg.

Over et par dage fik Mikkel Georg med tale og leg med forskellige størrelser edderkopper totalt ændret mit syn på de ottebenede kræ. Mikkel Georg gjorde mig også opmærksom på, at man kan få en edderkoppestøvsuger, så en sådan anskaffede jeg mig fluks efter fobi-kurset. Og siden har min mand ikke slået edderkopper ihjel hjemme hos os. For de bliver alle sat ud i haven i levende liv. Også af mig. De små kan jeg tage med hånden, og de store – de får lige en tur i edderkoppestøvsugeren derud.

Derfor kan jeg varmt anbefale en fobi-behandling.

Kirsten Beyer Olrik  Redaktionssekretær

Scroll to Top