Priser for fobibehandling m.m.

Her under kan du se Fobibehandling.dk’s priser for de forskellige terapiforløb, supervisionsydelser, gruppeterapi og foredrag vi tilbyder.

Der findes forskellige tilskud og støtteordninger til psykologiske undersøgelsesforløb men desværre ikke mange til fobibehandlinger. Vi har samlet de mest anvendte ordninger, så du kan undersøge mulighederne ved at klikke på knappen herunder.

Terapiforløb / fobibehandlingsforløb

Fobibehandlingsforløb er en specialiseret behandlingsplan, som på en hurtigt og effektiv måde behandler speciel fobier. Behandlingen fokusere udelukkende på din fobi og gennem kognitiv adfærdsterapi og kontrolleret eksponering sætter dig istand til slippe din fobi.

Tryk på knappen herunder for at læse en udbydende beskrivelse af forløbet.

Træningsmaterialer

Vi har udviklet forskellige materialer der sætter dig istand til at selv at arbejde kvalificeret på at bekæmpe din fobi.
(KOMMER SNART)

Supervision og enkelt timer

Foredrag og oplæg

Vi tilbyder forskellige oplæg, der alle på en inspirerende, respektfuld og underholdende måde medvirker udbrede viden om angst og fobi, samt giver tilhørende mulighed for på en tryg måde at møde nogle af de dyr der frembringer flest fobier.

Tryk på knappen herunder for at læse en udbydende beskrivelse af vores foredrag og oplæg.

Hvis du har spørgsmål til vores priser for fobibehandling,  vores ydelser eller andet så er du meget velkommen til at kontakte os. Så vender tilbage hurtigst muligt.

Scroll to Top