SÅDAN SLIPPER DU AF MED DIN FOBI

Styrer din fobi din dag?

Holder din araknofobi dig væk fra cykelskuret?
Tør du ikke gå i vandet, når du er på stranden af frygt for hajer?
Tør du ikke gå en tur i skoven af frygt for at gå i panik,
hvis en slange skulle krydse din sti?

Hvis ja, så er der god grund til at gøre noget ved problemet. Det er faktisk relativt nemt at få større kontrol over din fobi. Måske endda slippe helt af med den. Med blot nogle simple greb og fredelige samtaler med en terapeut gør vi dig i stand til at se din frygt i øjnene. Ved at bearbejde din frygt og ved med tiden at eksponere dig for en smule af det, du frygter, oplever du at der i virkeligheden ikke er noget at være bange for og du blive i stand til at styre din fobiskeangst. Og bare rolig. Vi eksponerer dig ikke for noget, før du selv føler dig helt klar.

Sådan behandler vi din fobi

Hos Fobibehandling.dk benytter vi en kognitiv tilgang til at få bugt med din fobi. Gennem terapeutiske samtaler sætter vi fokus på, hvordan du oplever din fobi, og hvordan du bearbejder de udfordringer, som din fobi giver dig i dagligdagen. Vores uddannede terapeuter giver dig redskaberne til at bekæmpe din fobi, så din frygt ikke skal styre dig. Med de nye redskaber kan du i stedet gribe problemet ved roden, minimere generne og måske med tiden helt glemme, at du nogensinde var bange.

Sådan foregår forløbet hos Fobibehandling.dk

Det første møde:

En fobibehandling hos Fobibehandling.dk består af to møder. Det første møde er en samtale. Det bruger din terapeut til at afdække, om du overhovedet har en fobi, og om vi er i stand til at hjælpe dig. Hvis terapeuten og du sammen finder frem til, at du er bedre hjulpet andetsteds, vil mødet ikke koste dig noget. Til det første møde vil du ikke blive eksponeret for dét, der udløser din fobi. Det er en afslappet og fortrolig samtale dig og din terapeut imellem og har alene til formål at indkredse problemet. Når det er blevet afklaret, om vi kan hjælpe dig, vil vi tale om, hvordan det næste møde vil foregå. Således, at du hele tiden kan være tryg og rolig, idet du ved, hvad der kommer til at ske, og du ikke bliver udsat for ubehagelige overraskelser. Det er jo dig, der er i fokus.

Det andet møde:

På vores andet møde begynder vi at arbejde med din fobi. Gennem kognitive samtaler, behandler vi din fobi og det giver dig de nødvendige redskaber til, at vi kan begynde at at arbejde med eksponering. Når du er klar arbejder vi med din fobi i retning mod, at du eksponeres for dit fobi-dyr. Det vil ske stille og roligt, og du er hele tiden i kontrol. Det er dig, der bestemmer, om du har mod på at komme tættere på. Der vil aldrig ske noget, som du ikke er klar til og har sagt ja til.

Gratis efterbehandling:

Efter de to sessions og efter at du har fået dine første positive erfaringer med, at du virkelig kan styre din fobi, vil du få mulighed for at deltage i vores postbehandlingsforløb. Det er ganske gratis, og formålet med forløbet er at sikre, at du ikke falder tilbage i tidligere vaner og rutiner, hvor fobien får mulighed for at tage over igen.

Vi arbejder kognitivt

Denne behandlingsforms virkning er videnskabeligt bevist og bliver anbefalet af Sundhedsstyrelsen. Du kan læse mere om kognitive behandlinger her

Kontakt os

” “ Jeg kan stærkt anbefale Mikkel Georg’s fobibehandling, da han hjalp mig tage store skridt med min frygt for edderkopper. Mikkel er et sympatisk og roligt menneske, som man nemt bygger tillid med. Igennem vores session gik jeg fra at ikke turde røre stankelben, til at holde en fugleedderkop i hånden. Mikkel var meget opmærksom på, om det gik for hurtigt, og han havde 100% styr på at presse mig i det rigtige tempo. Jeg er inderligt glad for denne fobibehandling, hvis du har en frygt for edderkopper er det 110% pengene værd!!” ” DAVID, 18 ÅR, SOLRØD
Scroll to Top