Fobiekspert i medierne

Vi bliver ofte brugt som fobieksperter i forskellige danske medier, men omfanget er meget forskelligt fra gang til gang. Ofte er det som konsulent på indslag om fobi og frygt, andre gange er det for en kort bemærkning til baggrund eller som deltager i et panelprogram.

 

Vil du have kontakt med Fobibehandling.dk til en ekspertudtalelse om fobi eller om danskernes frygt for dyr og hvordan det kan behandles? Så kontakt os på nedenstående telefon nummer eller mail.

Vi er eksperter på området, og vi arbejder til dagligt med kognitiv behandling af fobi og hjælper mennesker af dyrefobier og anden frygt og utryghed for dyr og natur.

Du fanger fobibehandling.dk her:

Tlf: (+45) 3023 3828

E-mail: info@fobibehandling.dk

Fobieksperterne fra Fobibehandling.dk udtaler sig primært om:

  • Danskernes frygt for dyr og natur
  • Hvor udbredt er fobi lidelse i Danmark?
  • Hvad er en fobi og hvordan opstår den?
  • Hvordan man behandler fobier og hvorfor?
  • Udgøre den danske fauna en risiko?
  • Hvad kan den enkelte fobiker gøre for at arbejde med sin fobi og derved få et bedre liv?
  • Hvad er forskellen på frygt og fobi?

Kort om personerne bag
Fobibehandling.dk

Mikkel Georg Schultz, certificeret kognitiv terapeut og lærer

Mikkel Georg er uddannet kognitiv fobibehandler og har siden 2012 med stor succes behandlet en lang række specifikke dyrefobier; fx edderkopper, frøer, slanger, snegle, fugle, hunde osv. Ud over det har han 25 års erfaring med at formidle mødet mellem mennesker og dyr, bl.a. i Zoologiske Have København og Kattegatcentret.

Anders Kofoed, biolog og fobiterapeut

Er uddannet biolog med speciale i evolutionær økologi, men er mere kendt som Go’morgen Danmarks (TV2) faste dyreekspert. Udover arbejdet med Fobibehandling.dk arbejder Anders med at formidle sin glæde ved naturen. Derfor føler han med alle de mennesker der på grund af fobi ikke kan nyde en skovtur, en tur til strande eller en dag i haven.

Sami Widell, forstkandidat og fobiterapeut

Igennem årene har Sami Widell hjulpet folk i ind- og udland af med forskellige fobier. Eksempelvis er det lykkedes ham få personer med vandskræk til at snorkle, givet folk med slangefobi lyst til at opleve slangernes fantastiske verden helt tæt på og fået araknofobikere til at mærke fugleedderkoppernes silke bløde pels. For at lykkedes med at hjælpe mennesker med fobi arbejder Sami ligesom resten af Fobibehandling.dk med respekt, tillid og forståelse.

Læs mere om os her

Eksempler på fobibehandling.dk som fobiekspert i medierne

Scroll to Top