Forvandl frygt til fascination på jeres bibliotek

Tilbyd dine gæster en unik, tryg og lærerig oplevelse

Mange mennesker får deres frygt for dyr understøttet af fiktion. Forfattere bruger ofte dyr til at skabe spænding eller sympati i deres fortællinger, hvilket kan bidrage til udviklingen af fobier. Jeres bibliotek kan hjælpe med at ændre denne udvikling med en uforglemmelig, lærerig og tryg oplevelse for jeres biblioteksgæster.

Indholdsfortegnelse

Fiktion kan understøtte fobi

Fiktion kan ofte forstærke frygt og fobier ved at benytter ubehaget til at skabe spænding. Selvom læserne ved, at situationerne ikke er reelle, kan de stadig opleve vedvarende angst. Jeres bibliotek kan hjælpe med at ændre dette. Med et besøg fra Fobibehandling.dk kan I give jeres gæster et trygt og sundt forhold til dyr, der ofte portrætteres negativt i fiktion. Vi forklarer, hvordan frygt og fobi fungerer, og deler vores viden og fascination af disse dyr, før vi introducerer dem i en sikker og respektfuld ramme.

Fra frygt til fascination

Med et besøg fra Fobibehandling.dk kan I give jeres gæster en tryg og positiv oplevelse med de dyr, der ofte er skurke i fiktionen. Vi forklarer, hvordan frygt og fobi påvirker sindet, og deler vores fascination og viden om disse dyr. Ved at møde dyrene i en sikker og støttende ramme kan gæsterne opleve den positive side af dyrene og udvikle en ægte fascination for dem.

Med et besøg fra Fobibehandling.dk kan I:

  • Give jeres gæster et trygt og sundt forhold til dyr
  • Lære om frygt og fobi, og hvordan det påvirker sindet
  • Dele fascinationen af og viden om dyr, der ofte skræmmer folk
Ikoner af dyr der oftes forbindes med fobi, edderkop, slange, øgle, insekt, kakerlak,snegl og frø

Hvilke dyr kan man møde?

Der er aldrig nogen garantier for, hvilke dyr vi har med, da etikken skal være i orden for både dyr og mennesker. Men vi har en række dyr med, som er valgt ud fra kriterier om læring, håndterbarhed, oplevelse og temperament. Vi har fundet de dyr, som er bedst egnede til at sikre et positivt møde mellem mennesker og dyr. Som oftest medbringer vi f.eks. edderkopper, mus, slanger, øgler, kakerlakker, kæmpesnegle eller padder.

Sådan forløber arrangementet

  • Planlægning: I kontakter os, og i tæt samarbejde planlægger vi besøget for at sikre, at alle detaljer er på plads, og at besøget forløber trygt og positivt.
  • Ankomst: Vi ankommer to personer, mindst en halv time før arrangementet starter, med dyrene i sikre kasser.
  • Introduktion (15-20 minutter): Vi forklarer, hvad der vil ske, hvordan frygt og fobi virker, og hvad man kan gøre for at modvirke det. Vi introducerer de medbragte dyr og formidler vores fascination af dem.
  • Møde med Dyrene (40-50 minutter): Deltagerne får mulighed for at se, røre og holde dyrene. Vi hjælper dem med at overvinde deres angst og lære dyrene bedre at kende i en tryg og støttende ramme.

Book et event

Giv jeres biblioteksgæster en uforglemmelig og lærerig oplevelse. Kontakt os i dag for at arrangere et besøg fra Fobibehandling.dk.

Etisk og tilpasset oplevelse

Vi sikrer et etisk korrekt møde mellem mennesker og dyr og tilpasser arrangementet til både små og store grupper samt forskellige aldersgrupper.

Varighed og Pris:

  • Varighed: 60-75 minutter
  • Pris: fra 4.900 kr. ekskl. moms

Kontakt os

Email: info@fobibehandling.dk
Telefon: +45 3023 3828

Menneskene bag

Vi er en biolog og to fobiterapeuter med mange års erfaring i mødet mellem dyr og mennesker under etisk korrekte forhold. Vi ønsker at forvandle frygt og væmmelse til nysgerrighed, interesse og forståelse.

Læs mere om os her

Scroll to Top