Konkurrencen der kan ændre dit liv for altid!

Hvis du har en dyrefobi, er det NU du skal slå til og tilmelde dig konkurrencen for folk med fobi. Udfyld felterne nedenunder, så deltager du i lodtrækningen om et fuldt behandlingsforløb (værdi 5.400kr) hos Fobibehandling.dk og kan gå ind i det nye år uden angst og med forøget styrke

Vær med i lodtrækningen om en fobibehandling til en værdi af 5.400 kr

  *Skal udfyldes

  Konkurrencebetingelser

  Når du tilmelder dig konkurrencen for folk med fobi, accepterer du samtidig at modtage vores nyhedsbrev med viden, tips, tricks og tilbud om, hvordan du bliver din fobi kvit. Du kan naturligvis til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet i bunden af en af de tilsendte mails. Derudover gælder følgende:

  • Du kan kun deltage i konkurrencen med et lod per person
  • Vinderen findes ved lodtrækning den 8/2-2023
  • Vinderen offentliggøres på vores facebookside og kontaktes direkte via mail den 10/2-2021
  • Præmien er en fobibehandling til en værdi af 5.400 kr
  • Præmien kan ikke ombyttes til kontanter

  Mange lider af fobi, men det kan behandles

  Mange kender til ubehag i forbindelse med mødet med en edderkop, suget i maven ved besøg i Rundetårn eller noget helt tredje. Det at lide af en fobi har mange flere konsekvenser end bare ubehag. Hjertebanken, gråd og svimmelhed hører til de mest almindelige symptomer. Mere end 10 % af den danske befolkning lider af en fobi, og mange fobikere tror ikke, at de kan slippe af med deres fobi. Edderkoppefobikeren undgår loftet fyldt med spindelvæv, sneglefobikeren lader andre plukke de friske jordbær og slangefobikeren bliver måske hjemme fra en safari eller en tur i skoven. Sådan behøver det ikke være.

  Hos Fobibehandling.dk bruger vi den kognitive behandlingsform, som anbefales af Sundhedsstyrelsen – simpelthen fordi den virker. Vores erfaring er, at klienter efter blot få timers terapi allerede føler, at fobien ikke længere er den styrende kraft, og Sundhedsstyrelsen dokumenterer, at mere end 80% af de klienter, der har modtaget kognitiv fobibehandling, har oplevet en positiv langtidsvirkning.

  Det vinder du

  Vinderen af konkurrence vinder en komplet fobibehandling bestående af to møder (et telefonmøde og et koncentreret forløb af 5 timers varighed) med en af vores kompetente fobibehandlere. Efter de to sessions er der mulighed for at deltage i vores postbehandlingsforløb. Formålet med forløbet er at sikre, at fobikeren ikke falder tilbage i tidligere vaner og rutiner, hvor fobien får mulighed for at tage over igen.

  På det første møde med fobibehandleren taler vi om din fobi og dine tanker omkring resultatet af din behandling. Derudover planlægger vi, hvordan det næste møde skal forløbe. Det er vigtigt, at DU er godt informeret, da det jo er DIG, der er i fokus.

  Det er i forbindelse med det andet møde, at eksponeringsfasen finder sted. Det  er hele tiden dig, der bestemmer, hvornår du er klar til de næste skridt, der langsomt bringer dig tættere på dyret. Der vil på intet tidspunkt være hverken uvelkomne overraskelser eller ”bagholdsangreb”. Du vil hele tiden være i kontrol, og have fuldt kendskab til alle de skridt du skal igennem.

  Konkurencen for folk med fobi

  Udfylde felterne i skemaet og kryds fingre for, at netop du vinder en fobibehandling, der kan ændre dit liv. Skulle du have spørgsmål til behandlingen, er du velkommen til at kontakte os.